lauantai 19. helmikuuta 2011

TJ 30!

Näin se aika rientää - kolmenkymmenen aamun päästä koittaa lähtö! Viimeinen tenttini ennen vaihtoa oli eilen, joten nyt minulla on kolmisen viikkoa aikaa hoitaa viisumi- ja opintotuki-asiat, kirjoittaa alivuokraussopimus (kiva vuokralainen löytyi kuin löytyikin, jee!), viettää hurjat läksiäiset, muuttopakkailla ja miettiä, mitä joululahjaksi saamaani luumunpunaiseen matkalaukkuuni aion tulevaa vuotta ajatellen ahtaa... noin muutamia asioita mainitakseni. Viimeinen Suomi-viikko sujuukin sitten perheen paijattavana vanhassa kotikaupungissani Salossa.

Muuta sen kummempaa kerrottavaa minulla ei nyt ole - ainakaan tulevaan vaihtovuoteen liittyen. (Kaikenlaista muuta höpistävää minulta kyllä aina löytyisi, mutta jääkööt ne pois tämän blogin sisällöstä. ;)) Jotta tämä ei kuitenkaan jäisi ihan pätkämerkinnäksi, niin todettakoon, että siinä missä Tampere (kuten muukin Suomi) on nyt viime viikkoina kärvistellyt kovien pakkasten armoilla, nautitaan Tokiossa jopa +10 asteen lämmöstä. Mikäli tilastoja on uskominen, maaliskuussa lämpöero maiden välillä ei ole enää yhtä suuri, mutta varmasti silti huomattavissa - siinä missä Tampereella voidaan loppukuusta päästä parhaimmillaan +4 asteeseen, Tokiossa voi samoihin aikoihin olla peräti +15 astetta lämmintä. Että sitä odotellessa! ♥

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, hieno homma että alivuokralainen löytyi! :) Tosi jees! Kamalaa, miten nopeasti aika rientää, kohta lähdet jo Japanskaaniin!!

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP