maanantai 31. joulukuuta 2012

2012 - viimeiset hetket

Apua. Miten älyttömän nopeasti tämä aika onkaan mennyt. Kirjoitushetkellä on enää 15 minuuttia vanhaa vuotta jäljellä - kohta se on kuulkaas 2013. Vaikka Japanissa ollessa aika onkin kulunut kuin siivillä, vaihtoon lähtö oli pitkän odottelun ja vähän taistelunkin tulos. Yhtään en ole kuitenkaan katunut, aika täällä on todellakin ollut odotuksen arvoinen.

Tarkoitukseni oli julkaista tässä tämän vuoden viimeisessä postauksessa kymmenen suosikkivalokuvaani kuluneiden kuukausien ajalta, mutta ajan puutteessa julkaisen vain yhden. Tämä kuva on Enoshimasta, joka on yksi mielipaikkojani Japanissa. Kuvan ottohetki sijoittuu kesäloman viimeisille päiville eli johonkin elo-syyskuun välimaastoon. Päivä oli lämmin ja kaunis, mutta sen päätös vasta unohtumaton olikin - suloisen lämpimässä meressä kelluminen Fuji-vuoren taakse laskeutuvaa, hehkuvan punaista aurinkoa katsellen. Sitä tunnelmaa en unohda ehkä ikinä.

Vaikka tämä vuosi loppuukin, vaihto ei lopu onneksi ihan vielä. Yritän ensi vuonna ryhdistäytyä ja tehdä kaikki rästiin jääneet merkinnät. Siihen asti:

Onnellista ja ihanaa uutta vuotta 2013 ihan kaikille.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana maisema :) Monia mukavia hetkiä vaihtovuotesi viimeisille viikoille!

Heini kirjoitti...

Parasta uutta vuotta Hildur!! :D Suomessa saadaan odotella vielä noin tunti että vuosi vaihtuu (tällä hetkellä kun kirjoitan obviously), mut siellä sitä jo nautiskellaan 2013 tunnelmista! Ei sit mitään spoilereita, heh ;D. Toivottavasti siellä vuosi alkaa paremmalla säällä kuin täällä, tällä hetkellä Salossa ainakin sataa VETÄÄ, nyyh, kaunis hieno lumi sulaa pois (no ehkä ei kokonaan) ja loska valtaa jälleen maan.

Mut jou, nautiskele uudesta vuodesta ja kaikesta muusta ja näkyillään ens vuonna :D!! Tai tänä vuonna sun tapauksessa, MUT KUITESKI! <3

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos paljon! :)

Heini: vielä parempaa uutta vuotta Heinz!! Meillä tosiaan aurinko paistoi, ettei sillai valittamista. Lunta tosin ei ollut/ole ollut yhtään :(

Mut hei jee kiitos, naatiskele sinäkin! Kohta taas nähdään! :) (Hehe mulla on sulle tuliainen jo!)

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP