tiistai 26. maaliskuuta 2013

Uusia ystäviä

Pikainen postaus: uudet tyypit tulivat eilen, ja ainakin nämä Green Housen uudet asukit vaikuttaisivat ihan mukavilta, vaikka hirveästi en ole heidän kanssaan vielä hengannutkaan. Saimme (tai no, minähän en enää greenhouselainen ole, mutta no... samapa tuo) uusiksi tovereiksemme yhden kiinalaisen, yhden taiwanilaisen ja yhden amerikkalaisen tytön. Ei uusia poikia, oikeastaan päinvastoin - eräs ensimmäisen kerroksen kiinalaispojista muutti täysin tietämättämme Kaikanille samana päivänä kun uudet muuttivat Green Houseen. (Asia selvisi meille, kun kyseinen poika oli jo saanut muuttonsa valmiiksi.) Noh, mikäs siinä, jos tuli siitä onnelliseksi. (Vähän surullista kyllä, jos muutti pois Green Houseen liittyvien ongelmien takia.)

Mitään muuta sen ihmeellisempää ei kai sitten ole käynytkään. Olen nyt kuluneen viikon ajan yrittänyt organisoida Daiton vaihtareiden kesken hanamia, mutta se on hankalaa, kun aikataulut eivät tunnu osuvan yhteen. Toisekseen greenhouselaisten ja kaikanilaisten välillä tuntuu olevan vähän kränää (ainakin Kaikanin suunnalta), joten sekin tuo oman hankaluutensa aikataulujen yhteensovittamiseen. Mutta no, näillä näkymin perjantaina voisi olla hanamia tiedossa.

Jotta tämä postaus ei jäisi ihan kuvattomaksi, tähän loppuun taiteellinen otos tämän päivän lounaastani: intialaista kana-curryä, kuminalla maustettua riisiä, höyrytettyjä vihanneksia ja naan-leipää. (Oli kuulkaas hyvää!)Ei kommentteja:

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP