tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vapputerveiset

Tervehdys ja anteeksi, kun en ole pitkään aikaan kirjoitellut. Olen ollut viime aikoina erinnäisistä syistä tavallista väsyneempi, joten ei ole oikein ollut puhtia tai motivaatiota mitään raapustella. Se ei silti tarkoita, etteikö sitä ja tätä olisi taas tapahtunut - sitten viime kerran olen ehtinyt olla niin vapaaehtoistyöntekijänä lasten enkkuleirillä, kylpeä onsenissa vuorimaisemia ihaillen kuin kävellä yhteensä yli 50 kilometriä. Noin muutamia asioita mainitakseni.

(Laittaisin tähän väliin kuvan usvaisista vuorista, jos blogger ei taas vaihteeksi olisi vammakerho. Kyynel!)

Kyynelistä puheen ollen; enää alle kolme viikkoa jäljellä Suomeen paluuseen. Paluu sinällään ei ole mikään kauhistuksen kauheus, vaan lähinnä tosi... outo juttu. Suomi-elo kun tuntuu niin kaukaiselta, melkein unenomaiselta, onhan täällä toisaalla tullut nyt asusteltua jo päälle vuoden verran. Niin se aika vain rientää, huhhei. Tässä piakoin pitäisi alkaa ihan vakavissaan syynäillä noita matkalaukkujen sisälmyksiä läpi ja karsia kaikki turha, jotta kotiinpaluu ei meinisi ihan ylikalliiksi lystiksi. Mutta sepä onkin helpommin sanottu kuin tehty... Terveisin, nimimerkki "Hamstraajan kosto"

Huomenna olisi tarkoitus lähteä Yuukin kanssa  Aomoriin, jossa suunnitelmanamme on viettää riemuisaa laatuaikaa ensi viikon maanantaihin asti. Sitä ennen kuitenkin pitäisi kärvistellä kymmenen tuntia bussissa - tällä kertaa päiväbussissa, koska yöbussit olivat kaikki joko täynnä/sikamaisen kalliita. No, kai sitä voisi huonomminkin vappunsa viettää... En vaan nyt ihan heti keksi, että miten.

Vappumeiningeissä täällä meillä oltiin viime viikonloppuna, kun kokoonnuimme erään nimeltämainitsemattoman Pikachun johdolla Tokion Yoyogi-puistoon pikniköimään. Tässäpä kyseisestä spektaakkelista pieni slideshow-videonpätkänen!

  

Hauskaa vappua kaikille! Toivottavasti sima ja munkit maistuvat ja aurinko paistaa teidänkin vapunvietossanne ^^

2 kommenttia:

Tai kirjoitti...

Voi ei en voi katsoa videota, se sanoo että "Tämä on yksityinen video." :(

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

Linda: No voi mohno! Josko nyt nakyisi?

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP