keskiviikko 3. elokuuta 2011

Elossa ollaan!

Heti alkuun iso anteeksipyyntö siitä, etten ole kirjoittanut pitkään aikaan. Aikaa kirjoittamiseen olisi kyllä ollut, mutta jotenkin aiheet ovat olleet vähissä...

Kevät ja kesä ovat olleet omalta osaltani melkoista hiljaiseloa. Toukokuussa olin parin viikon ajan Tampereella kavereita moikkaamassa, mutta sen jälkeen olen ollut pääasiassa Salossa. Ainoa pidempi poikkeus Salo-elämääni oli viimeviikkoinen Life-taideleiri, jonka myötä sain nautiskella viikon verran helteisen Ryttylän maalais-/kylämiljööstä. Muuten sitten olen ollut lähinnä kotosalla kesäesseiden ja muiden projektieni parissa, eli mikään megaspektaakkelikesä tämä ei ole ollut. (Mikä on varmaan ollut ihan hyvää vastapainoa kuluneen vuoden myllerryksille.)

JOO-hakemukseni meni läpi, ja tänään sitten viimein ilmoittauduin japanin jatkokurssi III:selle ja IV:selle. On tosi mukavaa, että voin vielä lähes lukuvuoden verran opiskella japania ennen lähtöä! Kielitaitoni on parhaillaan pahassa kesäterässä, mutta josko sitä tulevan lukuvuoden aikana saisi hiottua niin, että ainakin kielen perusteet olisivat hallinnassa ja käytettävissä ilman suurempaa viivettä.

EDIT 27.8.: Huomasin vasta nyt, että olin ilmeisesti painanut epähuomiossa "Julkaise teksti" -napin sijaan "Tallenna luonnos"... Postaus tulee siis liki 25 päivän viiveellä, pahoittelut! :''D Lohdutuspalkintona tässä teille kuva viime keskiviikkoiselta Helsinki-retkeltäni:


Ei kommentteja:

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP