maanantai 29. elokuuta 2011

Sakura, sakura, kaikkialla kirsikkaa... ♫

Innostuin tässä aamupäivän aikana hieman muokkaamaan blogini ulkoasua (alkoi häiritä, kun itse merkinnöille varattu tila oli niin kapea), ja no... lopputulos on nyt melkoisen kirsikankukkainen! Koska keskeisessä arvoasemassa tässä blogissa olette te, arvoisat lukijani, kuulisin mielelläni kommenttejanne. Syövyttääkö vaaleanpunainen sakuraunelma silmänne, vai kestääkö tekstejäni kukkien vallankumouksesta huolimatta lukea?

Voisin tässä samassa yhteydessä myös kysäistä, että onko teillä toiveita tulevien merkintöjen aiheiden suhteen? Syksyllä tuskin tapahtuu mitään vaihtovuoden kannalta erityisen kiinnostavaa (tai no, taas on edessä se ihana hakemushässäkkä, mutta siitäkään tuskin on mitään kovin korkealentoista kerrottavaa), mutta tahtoisin silti päästä takaisin säännöllisen epäsäännölliseen väh. 1 merkintä/kuukausi tahtiini. Suunnitelmissani olisi tehdä jossain vaiheessa historiallinen katsaus anime- ja manga -harrasteluuni, mutta muuta en ole vielä keksinyt. Eli jos jotakin tahtoisit minusta (ja jostakin mielellään Japaniin liittyvästä) tietää, niin kysy rohkeasti! :)

6 kommenttia:

Elisa | Miten niin liikaa? kirjoitti...

Oi, tää on todella hyvä! Sulta nyt onnistuukin tämmönen timangi ku oot perehtynyt. Mä en pysty lukemaan blogeja joissa toi taustakuva on liian raskas tai muuten vaan häiritsevä, mut tässä se on just ihana<3

Pystyisitkö haastattelemaan jotakin japanilaista, kyselemään mikä on hänen mielestään se hienoin juttu heidän maassaan? :) Se olisi mielenkiintoinen postaus.

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

Kiitos! Välillä tää menee kyllä aika säätämiseksi ja arvaamiseksi, tyyliin "Mitähän käy, jos vaihdan tän ja tän koodinpätkän arvoja :3"...

Tosi hyvä idea! Voisin kysyä vaikka siltä sähköpostikaveriltani Mizukilta, josko voisin häntä haastatella. Pitääpä muistaa kysäistä vaikka heti seuraavassa sähköpostissa. :)

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Hii, hieno on! ♥

Raapustelet mistä tahdot, ei näistä tähänkään asti ole tarvinnut hammasta kiristää. ^^

Noorula kirjoitti...

Aiemman kommentoijan tavoin täytyy todeta, että olet kyllä onnistunut hyvin tuon vaaleanpunaisen taustan kanssa. Se ei tunnu lainkaan liian raskaalta, kuten omissa tuhoon tuomituissa yrityksissäni. :)

Aiheiden keksiminen vaihtoblogiin (onko tämä muuten puhtaasti sellainen) ennen varsinaista matkaa on hankalaa! Varmasti kaikenlaiset Japaniin liittyvät kokemukset ja miksei mielikuvatkin kiinnostavat lukijakuntaa. :)

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

Jarkko, kiitos! :)

noorura, kiva kuulla, että tausta vaikuttaisi (muistakin kuin vain minusta...) onnistuneelta :) Hee, tämä blogi aloitti vaihtariblogina, mutta kyllä täällä on juttua vähän aiheen vierestäkin... Punaisena lankana on ehkä tällä hetkellä Japani, mutta varmaan sitten vaihdossa juttujen painopiste kääntyy enemmän vaihtarielämään.

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP