tiistai 11. lokakuuta 2011

Totemo hatsukashii...

...eli kovin noloa! Kovasti puhuin elokuun merkinnässäni yrittäväni palata merkintä per kuukausi -vähimmäistahtiini, mutta kuinkas kävi... Syyskuu jäi kokonaan välistä!

No, pienenä puolustuksena sanottakoon, että viime kuu oli varsin kiireinen. Pääsin puolen vuoden vanhempien nurkissa pyörimisen jälkeen viimein palaamaan omaan asuntooni, ja voi pojat sitä bileiden määrää oman rauhan ja tilan tuomaa iloa! Toisaalta melko äkkiä tuli ikävä Salon kodin täyttä jääkaappia ja muuta täysihoitoa...

Mutta mitä sitten olen Tampereelle tultuani puuhaillut?


1. Kävin Traconissa.

Minä ja mun animepoikaystävä, ihana Kamina-sama. ♥


2. Olen alkanut leipoa viikottain leipää.

Syysvauvani eli ruis- ja vehnähapanjuureni; haisevat ja kuplivat
epäilyttävästi, mutta saavat aikaan herkullisen makuista leipää!

Kaksi vaaleaa hapanleipää. Nom nom.



3. Olen käynyt sienestämässä.


Kymmenessä kilossa sieniä on aika paljon kuivatettavaa, voin kertoa.



4. Olen osallistunut opiskelijarientoihin.

...joo.


5. Olen myös suorittanut jotakin opiskeluntapaista.

True story!

Vaihtovuoden kannalta en ole tehnyt mitään erityisempää; huomenna olisi tarkoitus pistää postiin yksi apurahahakemus (saa pitää peukkuja sen puolesta!) ja jossakin vaiheessa pitäisi täytellä uudestaan Daito Bunkan hakulappuset... Onneksi sitä puolta on tullut jo kertaalleen harjoiteltua! Ja jahka prosetyöhässäkkäni on ohi, aloitan tiukan japanin kertaamisen. Oikeasti. Aikuisten oikeasti. Vakavien aikuisten oikeasti. Vakavien aikuisten ihka oikeasti. (Nimimerk. "Yritys on (edelleen) kova")

Ei kai tässä sen kummempia sitten. ...paitsi ehkä se, että olen lueskellut muutamien vaihtarien blogeja, ja no... hinku päästä Japaniin on aivan valtava! :'D (Linkit löytyvät tämän sivun alalaidasta, käykäähän tutustumassa!)

Merkinnän lopuksi haluan vielä jakaa kanssanne erään biisin, johon olen (jostain itselleni tuntemattomasta syystä) kovasti mieltynyt tämän syksyn aikana:



SUUPAA SUKUUTAA!! HAPPII

2 kommenttia:

Noorula kirjoitti...

Näyttääpä superherkullisilta noi leivät! Täältä saa pelkkää pullaa, joten syö nyt mahasi täyteen tuollaisia ihanuuksia kun vielä voit! (Leivän puuttumisen korvaa tosin noin miljoona muuta ihanaa ruokaa. :D)

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

noorura, ne on <3 Ajattelin uhmata kohtaloa ja jatkaa leipomista sitten vielä Japaninkin puolella; juurissa kun on se hyvä puoli, et tarvitsee vaan jauhoja ja vettä niiden tekemiseen :) (Ja pienesti uskoisin, että jonkin sortin jauhoja ainakin isommista marketeista sielläkin löytyy.) Ongelmia tuottaneekin ehkä eniten se, että Daiton asuntoloissa ei ole uunia vaan semmonen ison mikron tapainen vekotin, mutta... otan sen vaan haasteena! ;D

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP