keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Viikko..!?

Ajatus tähän hetkeen: viikon päästä tähän aikaan olen istunut jo hyvän aikaa lentokoneessa ja saavun nelisen tunnin päästä Japaniin.

APUVA.

...tosiasiassa en vieläkään oikein tajua, että olisin minnekään lähdössä. Muuttosäätöväännön jälkeen olen lähinnä hiljaiselellyt täällä Salossa, ja tunnelmat ovat aika samat kuin yleensäkin kotona ollessa. Noh, ehkä viikonlopun jälkeen, kun viimeistelen matkalaukkujen pakkaamiset, alan viimein tajuta asioiden oikean laidan...

Jääkaappirunoutta meikäläisen jääkaapista! Aattelin muuten ottaa
noi palaset mukaan Japaniin, jotta voin siellä sitten kivasti runoilla.

Mutta niin, viime viikko oli melkoista hulinaa kiitos niiden muuttopakkaustsumpaloiden ja muiden spektaakkelien. En päässytkään Pikkukilppariin, koska mokoma oli kiinni jonkun samperin Tai Sain Mun Tai Jotakin -koulun suurmestarin vierailun vuoksi, mutta Gatheringissä tosiaan olin, samaten kaverin keikalla. Koska en jaksa laiskuudessani selostaa asioita sen tarkemmin, tässä vähän kuvamatskua meiningeistä:


Hiruda-sensein johdolla leipokaamme!


Hiruda-sensein kuningasidea: Totoro-pullat!! Valmiit pullat paisuivat
melko muodottomiksi, joten tässä vielä paistamattomat, voidellut Totorot.
(Ja yksi Anpaman ja tommonen ihme super hifistelypulla.)"Stay Bitch" (eli "Pysy luonani, rakkaani") oli eri ilahduttavaa kuunneltavaa!


Yllätysbonuskukkasia eli mun muuttotulppaanit!


Tänään kävin hoitamassa äiteen kanssa vakuutukset kuntoon (äiti: "Entäs, jos Hilda saa vaikka syövän? Korvaako vakuutus ne kulut?") ja otattamasta itsestäni uudet kuvat Salkkarin Nuorten sivun kolumneja varten (kirjoitin ja lähetin ensimmäisen muuten äsken, voitte lukea sen ensi lauantain Salkkarista!). Iltapäivällä taas olin kiduttamassa itseäni ihonpuhdistuksessa kosmetologilla, jotta hipiäni olisi Nipponiaan lähtiessä puhtoisen ihana. Siinä missä pahin punoitus onkin jo laantunut, olen ihan tyytyväinen, että tässä on viikko aikaa ennen lähtöä...

Jos tämän päivän rientoja ei lasketa, viime päivien epäsosiaalinen lojuminen päättyy huomenna, kun joukko sukulaisia saapuu moikkaamaan mua ennen mun Suurta Lähtöä. Perjantaina menen Turkuun moikkaamaan siellä asuvia tovereita, lauantaina taas on salolaisten vuoro. Sunnuntaina mennään perheen kanssa Haraldiin syömään. (Omnomnom!) Alkuviikolle ei ole (toistaiseksi) muuta ohjelmaa kuin uusien pankkikorttien (uusittu Electron ja upouusi Visa) sekä tilaamani tsiljoonan jenin noutaminen pankista sekä matkalaukkujen pakkailua. Paitsi tietysti panikointia! ...jos siis onnistun viimein tajuamaan, että olen tosiaan jonnekin lähdössä.

Tähän loppuun vielä The Muuttovideo vuosimallia 2012:


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan käsittämätöntä että sä lähdet jo ens viikolla!

:O

o-o

AAAAAAAAAA

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

Joo, en meinaa itsekään uskoa... :'''D

Raine kirjoitti...

Aivan mahtava muuttovideo:)
Nopeutus ja tuo musiikki saa muuttosi näyttämään niin nopealta, helpolta ja tehokkaalta, kun muistaa millaista tuskailua oma muutto juuri oli. Itse kyllä jaan tuon loppukommentin; olen itse asiassa miettinyt samaa jokaisen muuttoni jälkeen..

Jääkaappirunosi oli myös todella hyvä. Juuri tuolla asenteella Japaniin pitääkin lähteä (nimimerkillä kaksi päivää ihmeellisiä seikkailuja Japanissa kokenut)

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

Hee, kiitos! Jälkikäteen kaikki näyttää niin helpolta ja nopealta, mutta todellisuudessa kaikki on niiiin paljon hitaampaa ja vaivalloisempaa... (Eikä asiaa auta se, että jatkuvasti pitää pysähtyä tyhjentämään muistikorttia ja lataamaan kameran akkua. ;P)

Oon niin kade, kun olet jo päässyt Japani-elämää nauttimaan! Noh, onneksi itsekin olen ihan kohta matkalla ;)

Samuli Perttula kirjoitti...

良いご旅行を!

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

ありがとう。そうします! n_n

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP