torstai 24. maaliskuuta 2011

Hiljaistakin hiljaisempaa

Uuteen lähtöpäivään on alle kaksi viikkoa - pieni ikuisuus. Kuluneet puolitoista viikkoa ovat suorastaan madelleet, vaikka olenkin hiljalleen yrittänyt keksiä muutakin tekemistä facebookaamisen ja armottoman pokémon-koulutuksen oheen. Surullinen tosiasia vain on, että suurin osa entisistä Salo-kavereistani on nykyään joko Turussa tai Helsingissä, joten Salo-metropolilla ei tunnu olevan juuri mitään tarjottavaa minulle. No, ehkä yritän reipastua ja lähteä vaikka kävelyretkelle lähimetsiin tai pyörällä kirjastoon - mikäli sää vain sallii. (Tämän päivän sää käsitti sadetta, aurinkoa, rakeita ja hillitöntä tuulta kymmenen minuutin jaksoissa, mikä ei ehkä hirveästi houkuttele ulkoilemaan.)

On jotenkin outoa ajatella, että mikäli tätä kaikkea hässäkkää ei olisi tapahtunut, viettäisin nyt toista päivää Japanin maaperällä. Vaikka olenkin kiitollinen siitä, ettei vaihtovuoteni ole (ainakaan toistaiseksi...) vielä kokonaan peruuntunut, olen ollut välillä suorastaan vihainen koko jutulle. Samalla kuitenkin tiedostan sen, että oma kiukkuni on aika pientä sen surun, murheen ja epätoivon rinnalla, mitä vaikkapa Sendain asukkaat kokevat tällä hetkellä.

"Ulkoministeriö suosittelee välttämään kaikkea matkustamista Tokion-Yokohaman alueelle, Tohokun ja Kanton alueelle. Mikäli ei pakottavaa syytä olla näillä alueilla, kehotetaan harkitsemaan alueelta poistumista tai siirtymistä maan eteläosiin turvallisemmalle alueelle", kuuluu edelleenkin Ulkoasianministeriön matkustustiedote. Saa nähdä, ehtiikö tiedote muuttua näiden kahden viikon aikana; jos ei, niin lähtö jo nyt kevälukukaudeksi saattaa olla vaakalaudalla, koska esimerkiksi matkavakuutuksen saaminen tuolle ajalle voi olla varsin haastavaa. Hohhoi...

2 kommenttia:

Heini kirjoitti...

TUU TÄNNE TURKUUN YÖKS JONAIN PÄIVINÄ ENS VIIKOL. Seriously, jos aktiviteetteja kaipaat, voitais jotain leffoi katella ja pelailla tms. ja jos tosiaan yöks haluis jäädä ni kyl tääl ainaki on tilaa ja sohva ja vieraspatja et :D. Ois kiva ainaki näkyillä jos ei muuta :II!

Mut asd, vähän ärsyttävä ja turhauttava tilanne ku ei oikeesti tiedä miten tulee käymään D:. Toivottavasti asiat kääntyy kuitenki parhain päin ja pääset sinne TURVALLISIIN olosuhteisiin mahd. pian! <3 voimia!

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

Heini, oi se olis super kivaa! <3 Mun pitääkin itse asiassa soitella sulle uudestaan tän asian tiimoilta. Kivaa kivaa nähdä <3

Joo, tää on tämmöstä tervassa soutamista tuntunut olevan :/ Tässä on hiljalleen alkanut miettiä vakavasti sitä vaihtoehtoa, et lähtis reilusti joskus myöhemmin... Mut no, katotaan nyt vielä, et miten tää etenee.

Eiköhän kaik lutviudu. :)

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP