torstai 17. maaliskuuta 2011

Jännitysnäytelmä senkun jatkuu vaan

Oli varsin onnekasta, että päätimme Merin kanssa odottaa vielä tähän aamuun ennen lentolippujen muuttelua - herra Kazuhirolta oli tullut nimittäin tällainen viesti:

"I have a new information about exchange program in spring 2011.
Consider the current influence of earthquake in our university, we have decided to postpone the beginnig time of exchange program in this spring semester.
At the monent, the new beginning time has not been decided. ( Maybe, from two weeks to four weeks later than original schdule.)
So we will inform you when the new schedule is fixed."

Vaihto-ohjelman alkamisen myöhäistäminen on meidän kannaltamme kiva juttu (pääsisimmehän nyt alusta alkaen mukaan ja saisimme sen paljon puhumani bussikyydin kentältä yliopistolle), mutta on vielä yksi ongelma... Merin saamien tietojen mukaan uudesta aikataulusta saatetaan ilmoittaa vasta 25. päivä, mutta meidän pitäisi muuttaa lippumme viimeistään jo joskus huomenissa! Oikeasti, miten tämä kaikki on jatkuvasti tämmöistä suurta jännitysnäytelmää? Onko tämä nyt sitten jonkin sortin vastapainoa kuluneen vuoden kohtalaisen toimettomille odottelukuukausille? Mahahaavahan tässä kohta tulee, sanonpahan vaan! :''''D

Mutta no... enimmäkseen siis positiivisella mielellä ollaan; kuume hellitti jo eilen, eikä kurkkuakaan juuri enää särje. Ainut uhka on (minun kanssani näemmä vähintään yhtä epäonnekaan) keskellä kirjoitusrumbaa olevan abiturientti-pikkusiskoni saama oksennustauti - vielä toistaiseksi en kuitenkaan ole kokenut tarvetta kumartaa saniteettitilojemme posliinia. (*koputtaa rystyset punaisena puuta*)

EDIT klo 13:45: Meri pystyikin laittamaan lippunsa "kellumaan", eli hänellä lähtöpäivän muutoksella ei ole kiire. Minullakaan ei ole ihan niin kiire kuin ajattelin; aikaa on kuulemma maanantaihin asti, mutta joka tapauksessa joudun jonkun päivän antamaan. Mikäli siihen mennessä en vielä uutta lähtöpäivää tiedä, Finnairin asiakaspalvelija neuvoi minua perumaan lentoni (koska saan kuitenkin täyden lipunhinnan takaisin) ja ostamaan myöhemmin kokonaan uuden lipun, jahka uuden lähtöpäivän tiedän. Vaikka viimeeksimainittu järjestely ei olekaan sieltä huonoimmasta päästä, toivoisin, että uusi aikataulu saataisiin suunniteltua ja kerrottua meille huomisen tai viimeistään maanantain aikana - ylimääräinen säätö kun on aina ylimääräistä säätöä. ;P

Ei kommentteja:

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP