keskiviikko 8. helmikuuta 2012

"Enclosed please find the following documents."

Jee, papereita & meitsin pärstä!

KV-toimistosta tuli eilen viestiä, että CoE & co. oli viimein laskeutunut Tampereelle, ja tänään kävin sen sitten aamuluennon jälkeen nappaamassa. Lippulappusta oli taas monenlaista! Uutena juttuna nivaskassa oli Naritan kentän kartta sekä, ooh!, virallinen hyväksymiskirje (jota viime vuonna ei siis ollut...), mutta muuten setti oli samanlainen kuin viime vuonna.

Tosin! Viime vuodesta poiketen meikäläisen majapaikaksi oli laitettu Kaikanin sijaan City Palace. Aiemmilta Daiton vaihtareilta urkkimieni tietojen mukaan kyseessä on siis ihan normaali kerrostalo (?), josta Daito on vuokrannut joitakin kämppiä vaihtarien käyttöön. Kämpät ovat kooltaan ihan ok ja niissä on parveke. Takasakan asema on lähellä, samaten ostari, "jossa on kaikkee jännää". Silti kummatkin tykkäsivät eniten Kaikanista, koska mahdollisuuksia sosialisointiin on siellä enemmän (ja siellä on kuulemma ihan omanlaisensa ryhmähenki). Ekan puolen vuoden jälkeen, kun osa vaihtareista lähtee pois, on yleensä mahdollisuus hakea kämpää Kaikanista, eli jos Palatsi ei tunnu kodilta, niin silloin sitten Kaikaniin yrittämään. Mutta josko sitä Palatsielämää koettaisi ensin!

Mitäs muuta... Siinä missä papereiden tuloa saikin odotella, pitää ne pistää täytettyinä takaisin postiin varsin pian - 20.2. näyttäisi olevan deadline. Onneksi KV-toimisto hoitelee nämä postittelut, niin säästyy vähän köyhän opiskelijan kukkaro! CoE taas tietää reissua Helsinkiin tulevina viikkoina. Ja lähtöpäivä se sen kun lähenee!

Ei kommentteja:

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP