perjantai 10. helmikuuta 2012

Koulutöihin tarttumista pakoillessa~

Jee, löysin Palatsini Google Mapsista!
...ei ehkä ihan nimensä mukainen, mutta varmasti mukava paikka silti!

Lähetin eilen Daitoon sähköpostia huoneeni numeroon liittyen (sitä kun ei ollut mainittu noissa papereissa), ja tänään sain tiedon, että se on 427. Kyseessä on siis neljännessä eli ylimmässä kerroksessa sijaitseva kämppä - Palatsielämää siis kattohuoneistossa, tai no, kattohuoneessa!

Kuten yllä olevasta kuvasta varmasti selvisikin, löysin Palatsini tosiaan Google Mapsista. Virtuaalisen kotiseutumatkailun myötä selvisi, että alle sadan metrin päässä sijaitsee Takasakan kirjasto sekä Daily Yamazaki (pieni ruokakauppa/leipomo). Takasakan juna-asema on noin viiden sadan metrin päässä, ja sen lähimaastossa näyttäisi olevan ainakin Familymart (japanin kolmanneksi suurin päivittäistavaraketju) sekä ihanaa, globaalia kotoisuutta hohkaava Mäkkäri. Yliopistolle on matkaa noin 2,5 kilometriä, eli mikäli ilmainen University Bus ei jostain syystä joskus maita, taittuu matka ihan kivasti kävellenkin tai pyörällä, jos sellaisen kapistuksen satun hankkimaan.

Lopun tutkimusmatkailun säästänen sitten ihan paikan päälle. ;)

Mutta hohhoi.. Olisi niin paljon kaikenlaista tekemistä taas täksikin viikonlopuksi, pääasiassa siis koulujuttuja. Silti päällimmäisenä päässä pyörivät tällä hetkellä lähinnä vaihtojutut - olen esimerkiksi ehtinyt jo olla huolissani Palatsin nettijuttujen suhteen, sinne kun netti täytyy hankkia itse ja se ei kuulemma ole mitään halpaa lystiä. Tokihan sitä voisi elää niin, että tekisi nettijutut vain yliopistolla, mutta no... Siellä on ehkä vähän tympeää esimerkiksi skypettää :/ Ja olisihan muutenkin se netti kätevää olla kotona käytettävissä. Mutta no, ehkä ehdin murehtia tätä myöhemmin!

Loppukevennykseksi Daito Bunkan esittelyvideo, jonka löysin YouTubesta:...en suoraan sanoen ymmärrä tästä paljoakaan, mutta ainakin näyttää kivalta :)

Ei kommentteja:

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP