lauantai 18. helmikuuta 2012

Väsymystä, stressiä - ja viisumi!

Vaaleanpunainen sakuraunelma vuosimallia 2012!
Erona viime vuoteen sukunimen kirjainhirviö-kirjoitusasu sekä
otsatukka - tai tarkemmin sanoen sen olemattomuus.

Huhhuh, mikä viikko taas. Jotenkin tuntuu, että on vaan juossut paikasta toiseen tukka putkella ja tehnyt satamiljoonaakolmesataanelkytkaheksan ja puoli asiaa. Vähintään.

Keskiviikkona iskeydyin tosiaan Helsinkiin hankkimaan viisumini. Rutinoitumisesta kertonee jotakin se, että osasin suunnistaa juna-asemalta suurlähetystölle ulkomuistista - ilman eksymisiä tai ylimääräisiä kiertoteitä! Olin jokseenkin ylpeä itsestäni. Muutenkin kaikki sujui ilman hämminkiä, toisin kuin viime vuonna... Toivottivat suurlähetystössä hyvää vaihtovuotta ja sanoivat toivovansa, että tänä vuonna ei tapahtuisi mitään yllättävää ja pääsisin tosiaan lähtemään. Sanoin, että niin minäkin...

Viisumimeininkien jälkeen näin koko joukkoa helsinkiläisiä kavereita ja kävelin noin 10 kilometriä. Mahotonta meininkiä!

Sorsalampi kävelymatkan varrelta!

Perjantaina taas oli viimein aika kokoontua Marusekiin Gatheringin merkeissä, jossa pääsin hienosti ja kivasti esittelemään suomalaista musiikkiskeneä. Tai no, ainakin höpisemään epämääräisesti omiani englanniksi ja näyttämään muutaman randomihkon musiikkivideon!

Pistin elämän risaiseksi: etualalla voitte nähdä meikäläisen
ruoka-annoksen & inkivääriteen!

Hiruda-sensei säätää & höpöttää!

Ensi viikolla... Öö, torstaina kandin kypsyyskoe. Jossain vaiheessa pitäisi irtisanoa kämppä ja säätää maistraatin kanssa osoitetiedoista ja varata hotellihuone ja järjestää läksiäiset ja muuttopakata ja asdfagkjahgksjghksjghkjsh. Oliko tämä muka viime vuonnakin näin härdelliä?

Ei kommentteja:

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP