lauantai 12. maaliskuuta 2011

Syvät osaanotot Japanin menetyksille

Japanissa eilen tapahtunut järkyttävä maanjäristys ja erityisesti sitä seuranneet tuhot - jälkijäristykset, tsunamit ja nyt ydinreaktoreiden vuotovaarat - ovat pistänet kyllä harvinaisen hiljaiseksi. Näkemäni kuvamateriaali on todella karua katsottavaa... Otankin sydämeni pohjasta osaa japanilaisten kokemiin ihmishenkien sekä maallisempiinkin menetyksiin.

Olen nyt viimeiset pari päivää pakannut omaa maallista omaisuuttani banaanilaatikoihin, mutta eilen illalla ja nyt aamulla on mieleen alkanut hiipiä ajatus, että mitä jos koko vaihto kaatuukin tähän. Tsunameja en pelkää, koska ne eivät yllä Saitaman alueelle, eivätkä jälkijäristyksetkään ihan kohtuuttomasti pelota, mutta mahdollinen ydinvoimallaonnettomuus on jo ihan oma juttunsa... Hirvittävästi ei huvittaisi mennä marinoitumaan säteilyyn.

No - seuraavat päivät näyttävät, kuinka käy. Nyt voin vain rukoilla, että kaikki kääntyy parhainpäin.

4 kommenttia:

Annika kirjoitti...

All will be well.

Unknown kirjoitti...

My heart goes with you on this one. :\

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan, että kaikki sujuu ja menee hyvin. Muista motto: Kyllä kaikki lutviutuu(pi)! <3

Heini kirjoitti...

Oli kyllä kieltämättä aika järkyttävää kuulla noista Japanin suuronnettomuuksista ja jopa mun äitikin oli silleen "Onks Hilda tosiaan vielä menossa tonne?!". Kuulemma ulkoministeriökin on suositellut että Japaniin ei lähdetä jos ei ole aivan pakko. D: toivottavasti se ydinvoimalan räjähdyksestä syntynyt radioaktiivinen pilviasia pysyy siellä merellä, minne tuulten sanottiin sen kuljettavan päivä tai pari sitten. Olis aika massiivisesti perseestä jos vaihto kaatuu tähän, mut toisaalta olis kyl kans kamalaa jos menisit sinne ja olisit vaarassa saada säteilyä.

Toivottavasti tilanne selkenee parhain päin, ja toivottavasti ne siellä Japanissa onnistuu jäähdyttämään sen ydinvoimalan ettei uusia räjähdyksiä enää tule : <. Voimia sulle ja tietenkin myös japanilaisille!

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP