tiistai 15. toukokuuta 2012

"Mai nichi wa tanoshii!"

Anteeksi taas viive, rakkaat lukijat! Taas on ehtinyt kulua reipas viikko viime merkinnästä. Jos muuten ihmettelette vieläkin otsikkoa, niin kyseessä on lause, jota olen tullut toistelleeksi varsin usein kuluneiden viikkojen aikana - että joka päivä on eri mukavaa! En tiedä sitten, onko kiitos (vaihtari)porukan, silkan maisemanvaihdoksen vai sen, että täällä on käytännössä jo kesä, mutta jotenkin nautin tosi paljon jopa pienistä arkisista hetkistä, esimerkiksi parvekkeen oven avaamisesta ja aukeavan maiseman katsomisesta ennen aamutoimia tai päiväunien ottamisesta iltapäiväauringon läikehtiessä verhojen lomasta lattialle.


Mutta tosiaan, Golden Weekin rientokimaran jälkeinen arkielämä alkaa vähitellen asettua uomiinsa. Viikonlopun rientoja lukuunottamatta viime viikolla ei tapahtunut juuri mitään mainitsemisen arvoista, mitä nyt olen ollut vähän kipeänä - joku ihmeen keuhkopöhö iskenyt, jonka seurauksena aamuni ja iltani ovat täynnä köhököhököhöä. (Tai gohogohogohoa, kuten täällä tavataan sanoa.) Mitä taas tulee viikonloppuun, niin lauantaina Kaikanilla järjestettiin läksiäisjuhlat Yoshihidelle, joka lähtee lähiaikoina/lähti jo Australiaan opiskelemaan englantia. Sunnuntaina taas suuntasimme mokkasiinimme kohti 40 minuutin junamatkailun päässä sijaitsevaa Yorin kaupunkia ja siellä vietettävää Hojo Matsuria (tai "Yori Hojo dramatic historeal" -matsuria, jos flyerin englanninkieliseen nimiversioon on uskominen). Koska en ole vielä ehtinyt käydä läpi kyseisen matsurin kuvia (ts. valita parhaita otoksia 555 ottamani kuvan joukosta ja muokata niitä julkaisukuntoon) enkä jaksa tehdä sitä nyt (koska siihen menee arviolta noin tautisesti aikaa), saatte kuulla kyseisestä festivaalista tarkemmin valitettavasti vasta seuraavassa merkinnässä. Randomina lohdutuspalkintona kuitenkin muutama ruokakuva viimeajoilta:


Kyllä, näette ihan oikein! Kiitos saamamme isomman toasterin olemme paistaneet viime päivinä testimielessä kanelipullia ja sämpylöitä - ja varsin herkullisia sellaisia, ainakin mikäli Yukia on uskominen.


Ensi merkinnässä sitten matsuritunnelmia. Mata ne!

5 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Herkullisen näköisiä pullia ja sämpylöitä!

Maija kirjoitti...

Ooh, pilkottaako tuolla ensimmäisessä kuvassa ihan ehta trendi? suomenkieliset lehdet <3______<3

Japsilehdet on ihania mutta välillä meinaa pää räjähtää kaiken kimalluksen ja täyteen ahdettujen layouttien takia :D Ainoa lehti jossa on "lukemista" kuvien lisäksi taitaa olla Vogue Nippon ja Josei Seven(suosittelen jos roskajuorut kiinnostaa haha :D).

Teiän residenssissä taitaa olla uuni, ku pystytte leipomaan. Urayamashii- ^-^

Elisa | Miten niin liikaa? kirjoitti...

Voi ei, ei ruokakuvia! Mulla on ihan mieletön nälkä, ja viisaudenhampaat leikattiin just joten syöminen on vähän sitä sun tätä. Argh.

Mut kiva lueskella näitä sun kuulumisia :)

Lerppu kirjoitti...

Sun blogi on tosi nätti ^^ like it

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

Äitee: kiitos, onnistuivat kyllä yllättävän hyvin n__n

Maija: oikein nähty! Äiti laittoi viime paketin yhteydessä pari lehteä, joita olen ilolla lueskellut. Mulla ei oikein kielitaito vielä riitä noihin japanilaisiin lehtiin, mutta ehkä vielä joskus...

Joo, Green Housessa on useampikin toasteri, joita käyn aina leipomishalun iskiessä lainaamassa n__n

Elisa: yyh, mut no, nyt ovat ainakin leikattu! Munkin pitäis varmaan tehdä jotakin syömistä vaikeuttavaa, kun oon päässyt vähän lihomaan kuluneen kuukauden aikana....

AiWinnez: kiitos n__n

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP