sunnuntai 19. elokuuta 2012

Synttäriterveiset

Tervehdys taas täältä Japanin kesästä! Kuluneen viikon verran olen nollannut aivoja animemaratonin kanssa; 64 jaksoa Fullmetal Alchemist: Brotherhoodia on osoittautunut kovemmaksi palaksi kuin mitä aiemmin oletin... Noh, ensi viikolla olisi tarkoitus reipastua ja tehdä muutakin kuin vain töllöttää animea ja pelata pelejä. Tuleva toinen englannintunti vaatii hieman valmistelua ja opiskellakin pitäisi... Mutta se kaikki on ensi viikon heiniä se~


Tää ei nyt varsinaisesti liity mihinkään, mut kattokaa kuin eri söpöliinit
mukit me ostettiin!

Vaikka suurin osa ajasta onkin kulunut nojatuoliin uppoutuneena, ei viimeaikainen eloni ole ollut kuitenkaan pelkkää animekimaraa, vaan mukaan on mahtunut eräs merkittävämpikin käänne, johon liittyen ajattelin nyt vähän raapustella: meitsin 23-vuotissynttärit! Tämä globaalisti merkittävä ja kaunis hetki oli niinkin hiljattain kuin edellispäivänä eli kuluvan kuun 17. päivä. Siinä missä kansalaiset ympäri maailman varmasti pysähtyivät ihmettelemään tätä tajunnanräjäyttävää ihmettä kukin tykönään, syntymäpäiväsankarin päivä sujui Tokiossa viipottaessa. Päivään mahtui shoppailua, visiitti kissakahvilassa, pastabuffetti ja jopa cosplay-purikura (valitsin sisäkköasun)!


 Taiteilijan näkemys ja lievä nolotus!

Vaikka päivä kaiken kaikkiaan olikin tosi mukava, ehdottomasti paras juttu oli ihana ilta tunnelmallisessa Tokio Towerissa.


Mikäli olette synttäreittenne aikaan Japanin tienoilla, kannattaa suunnata 
Tokio Toweriin; synttärisankarit pääsevät nimittäin sisään ilmaiseksi! 

Joskus on ihanaa olla kaunis

 Pala yöllistä Tokiota
 Yuuki oli ihanuuus ja tarjosi
 
Joku randomi 23-vee

Ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi synttärisankaria hemmotellaan myös
ilmaisen paakkelsin ja kahvin kera! Sain myös ilmaisliput pesisotteluun
ja ilmaisen drinkin johonkin kalliiseen lähimaaston hotellibaariin, mutta
niiden käytöstä en ole vielä tehnyt päätöksiä.

Ja vaikka tässäkin olisi ollut jo riittämiin, allekirjoittanutta hemmoteltiin vielä seuraavanakin päivänä, tällä kertaa yllätyssynttäreiden ja mansikkakakun voimin! Kaikessa häkeltyneisyydessä en tajunnut ottaa kuvia kuin kakusta, mutta onneksi muut hoitivat kuvauspuolen paremmin. Toistaiseksi kuitenkin hallussani ovat vain kakkukuvat, joten niitäpä vain nyt teille:

OMNOMNOMNOM

Jos kakkupala kaatuu kyljelleen, "ei pääse naimisiin". Mutta mitäs sitten, jos
kakkupala kertakaikkisen tuhoutuu matkalla kakkuvadilta lautaselle?

Että meikäläinenpä sai juhlistaa synttäreitään peräti kahden päivän verran! Jos tämä meno jatkuu myöhemminkin, sitähän voisi haluta vanheta useamminkin kuin vain kerran vuodessa... Hehhee!

Mitäs muuta sitten... Vieläkin on tarinoimatta DisneySean ja Ringokunin eli Aomorin reissuista, mutta sen jätän suosiolla huomiseksi., koska kummastakin riittää poristavaa enkä ole vielä syönyt illallista. Lohdutuspalkintona lomasankaritarinoiden sijaan muutama kuva eilisestä synttäri-illallisestani, jonka tekemiseen meni apauttiarallaa koko päivä, mutta joka oli ehdottomasti sen arvoinen: leipiä, pihvejä ja majoneesia myöten täysin itsetehdyt hampparit ja ransikikset!


Ranskikset jäi vähän veteliksi, mutta muuten onnistui
tosi hyvin ekaksi kerraksi!

Ja oli kuulkaas muuten melkoisen OMNOM
Ekstrabonuksena tähän loppuun vielä kuva Yuukin antamasta synttärilahjasta kaikessa absurdiuudessaan:


Kyllä, arvasitte oikein: se on muistitikku, joka on samanaikaisesti myös pieni digikamera! Kaikkea ne insinöörit keksivätkin. Kuvien ja videoiden (kyllä, sillä voi ottaa myös videokuvaa!) laatu ei tokikaan ole kovin huima, mutta väliäkös sillä - onhan tämä vekkulein muistitikku, jonka olen nähnyt. Tässä pari kaunista testikuvaa:

Huomenna sitten Disneymeriseikkailuja ja Aomorin valloitusta. Mata ne!

3 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Sulla on ollut mukava syntymäpäivä :) Ihania erityisesti nuo Tokio Towerin kuvat! Toivottavasti tuleva vuosi on sulle erityisen onnekas <3

Anonyymi kirjoitti...

Todella mukava lukea blogiasi ja seurata tapahtumiasi siellä kaukana :) Olet saanut viettää upeita hetkiä ja unohtumattomia syntymäpäiviä kun niitäkin näköjään vietettiin oikein tuplana :) Myöhästyneet onnittelut vielä täältä koti-Suomesta Vaskion Pitkäojalta :)

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

Iso kiitos kummallekin :)

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP