maanantai 20. elokuuta 2012

Terveisiä menneisyydestä

Nyt luvassa uusi aluevaltaus! Oheinen videospektaakkeli/"videoblogimerkintä" on melkoisen vanhentunut kiitos teknisten ongelmien (lue: miniläppärini on kakka ja jouduin säätämään videon valmiiksi Yuukin koneella), mutta päätin sen nyt viimein joka tapauksessa julkaista. Videon kuvalaatu ei ole parhaasta päästä, mutta pääsettepähän todistamaan, miten melkein jään auton alle, mitä mieltä pikkusiskoni on samettiruusuista sekä ylitsevuotavan tietouteni liittyen kilpikonnien ruokavalioon, noin muutamia asioita mainitakseni.
Lupasin tänään kirjoitella päivästämme Japanin DisneySea-huvipuistossa sekä Aomorin matkastamme, mutta voi olla, etten ehdikään - Meri nimittäin juuri kysyi, josko voisin pitää hänen tämänpäiväisen enkuntuntinsa, koska hän itse on aika rättipoikki Fuji-reissun jäljiltä. Lupauduin, ja nyt sitten pitäisi tehdä vähän valmisteluja tuntiin liittyen... Yritän kuitenkin viimeistään huomenna tai ylihuomenna naputella matkakertomuksia, mikäli tänään aika ei riitä. Pysykää siis edelleen kuulolla!

6 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Ehdottomasti halutaan lisää myös näitä videoblogeja! Oli kiva katsella Amandan ekaa päivää Tokiossa :)

Anonyymi kirjoitti...

Jee, lisää hulppeita yllärivideoita Humpanheimolta!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Täällä yksi blogin seuraaja :) Kiva video! Ääni tosin melko hiljainen, että piti laittaa volat täysille että sai selvää. Yuuki on überkawaii myös olemukseltaan :3

Lea kirjoitti...

Ihan mahtavaa päästä näkemään videomatskua! :D Tee ihmeessä lisää tällaista, on oikein mukava katsella. Hei muuten, kun tuossa videolla oli se paikka/puisto jossa oli vettä ja kiviä joiden päällä pystyi hypähtelemään, mikä sen nimi on?

Salla kirjoitti...

Ihana video! :D

Hilda ☆ ヒルダ kirjoitti...

Äitee & Senni: selvä, parhaamme mukaan yritämme lisää videomatskua tehdä! ^_^

Anonyymi: kiitos! Huomasin itsekin tuon vola-ongelman, mutta en oikein osannut/voinut sille mitään tehdä. :/ Yuuki on kyllä tommonen äidin pikku pallero <3

Lea: kiitos ^^ Puisto Naritassa olevan suuren temppelin lähimaastoa. (Nimiä en tietenkään tähän hätään muista ;P)

Salla: kiitos! :)

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP